Indkøbskurv
0
  • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
  • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
  • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Inspiration til temafester for børn

Temafester for børn kan være en sjov og spændende måde at holde fest på. Der findes mange forskellige temaer, der kan appellere til børn i alle aldre.

En af de mest populære temafester for børn er superheltetemaet. Dette tema passer perfekt til børn, der elsker superheltefigurer som Spiderman, Batman og Superman. Til denne fest kan du pynte med superhelteflag og -balloner, og du kan servere superheltekager og -snacks. Du kan også lave en superheltefotostation, hvor børnene kan tage billeder med deres yndlingssuperhelte.

Fastelavn er også en populær temafest for børn. Til denne fest kan du pynte med fastelavnsris og -kostumer, og du kan servere fastelavnsboller og -drikke. Du kan også arrangere en fastelavnskattejagt, hvor børnene skal følge et spor og løse gåder for at finde en skattekiste med slik og andre overraskelser.

Et sørøvertema er også en sjov mulighed for en temafest for børn. Til denne fest kan du pynte med sørøverflag og -skattekister, og du kan servere sørøversnacks og -drikke. Du kan også lave en sørøverskattejagt, hvor børnene skal følge et spor og løse gåder for at finde en skattekiste med piratsmykker og andre skatte.

Cirkustemaet er også en populær temafest for børn. Til denne fest kan du pynte med cirkustelt og -dekorationer, og du kan servere cirkus-inspireret mad og drikke. Du kan også lave forskellige cirkuselementer som fx balanceøvelser og hula-hoop, så børnene kan få lov at prøve kræfter med cirkusdisciplinerne.

Alice i Eventyrlands-temaet er en anden sjov mulighed for en temafest for børn. Til denne fest kan du pynte med eventyrinspirerede dekorationer og -kostumer, og du kan servere eventyr-inspireret mad og drikke. Du kan også lave en eventyrskattejagt, hvor børnene skal følge et spor og løse gåder for at finde en skattekiste med eventyrinspirerede overraskelser.

Halloweenstemaet er også en populær temafest for børn. Til denne fest kan du pynte med spøgelser og andre uhyggelige dekorationer, og du kan servere Halloween-inspirerede drinks såsom bloody mary (med eller uden alkohol).

Hvis du er interesseret i temafester for voksne, så se vores inspirationskatalog omkring voksentemaer her.


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min