Indkøbskurv
0
  • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
  • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
  • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland er et populært tema for børnefester, og det er ikke svært at se hvorfor. Med sine farverige personer og fantastiske eventyr, tilbyder Alice i Eventyrland en verden fuld af magi og muligheder.

For at skabe den perfekte Alice i Eventyrland-fest, kan du starte med at indbyde gæsterne med invitationer, der er designet som White Rabbits Clock eller Mad Hatters Tea Party. Du kan også overveje at sætte op et par Alice i Eventyrland-inspirerede dekorationer, som f.eks. en gryde med en "Drink Me" etiket eller et spil kort-inspireret banner.

Når det kommer til aktiviteter, kan du have gæsterne klæde sig ud som deres yndlingskarakter fra Alice i Eventyrland. Du kan også organisere en række Alice i Eventyrland-relaterede lege, som f.eks. "Pin the Grin on the Cheshire Cat" eller "Musical Mushrooms". Hvis du vil have en mere rolig aktivitet, kan du overveje at have en "te-fest" med Alice i Eventyrland-inspirerede kager og te.

En anden mulighed er at have en "Follow the White Rabbit"-skattejagt, hvor gæsterne skal følge sporet af White Rabbit og løse gåder for at finde skatten til sidst. Du kan også overveje at have en Alice i Eventyrland-tema fotobooth, hvor gæsterne kan tage sjove billeder med accessoires som White Rabbits Clock eller Mad Hatters Hat.

Når det kommer til mad, kan du servere Alice i Eventyrland-inspirerede retter som "Caterpillars Leafy Greens" eller "Queen of Hearts Tarts". Du kan også overveje at have en "Drink Me" bar med forskellige slags safter og smoothies.

For at få den perfekte Alice i Eventyrland-fest, er det vigtigt at have et par gode tilføjelser til at runde oplevelsen af. Du kan overveje at hyre en fortæller, der kan fortælle historier fra Alice i Eventyrland, eller have en live musiker spille Alice i Eventyrland-inspirerede sange.

Alt i alt er en Alice i Eventyrland-fest en sjov og engagerende måde at fejre børn på. Med et par kreative ideer og en god planlægning, kan du skabe en dag, der vil blive husket i lang tid.

På LejDetHer kan du leje hundredevis af ting, som passer ind i et Alice i Eventyrland-tema


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min