Indkøbskurv
0
  • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
  • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
  • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Moulin Rouge Temafest


Moulin Rouge-festen, der afholdes årligt i den lokale balsal, er en aften med glamour og spænding inspireret af den berømte parisiske kabaret.

Når gæsterne ankommer, bliver de mødt af synet af balsalen, der er omdannet til en kopi af Moulin Rouge, komplet med røde fløjlsgardiner, funklende lys og en scene sat til en aften med underholdning. Gæster opfordres til at klæde sig i deres mest ekstravagante og glamourøse påklædning, der kanaliserer ånden hos kabaretens kunstnere og lånere fra århundredeskiftet.

Nattens underholdning inkluderer live-optrædener fra en række forskellige akter, såsom can-can-dansere, tryllekunstnere og sangere. Der er også en dansekonkurrence for gæsterne, hvor alle er velkomne til at deltage og vise deres moves.

 

Efterhånden som natten går, kan gæsterne forkæle sig med en række lækre fødevarer og drikkevarer, såsom escargot, fransk løgsuppe og selvfølgelig champagne. Festen byder også på en fotoboks, hvor gæsterne kan tage billeder for at mindes deres aften i Moulin Rouge.

 

Et af aftenens højdepunkter er kostumekonkurrencen, hvor gæsterne kan fremvise deres mest imponerende Moulin Rouge-inspirerede outfits og konkurrere om præmier. Fra elegante aftenkjoler til kunstfærdige hovedbeklædninger, konkurrencen er altid hård og sjov.

 

Hvis du leder efter en aften med glamour, underholdning og fransk sofistikering, er "Moulin Rouge"-festen den perfekte begivenhed for dig. Så tag din høje hat og fjer, og tag videre til en aften med underholdning i kabaretstil og lækker mad. Let’s can-can!

Moulin Rouge er en berømt kabaret i Paris, Frankrig. Det blev grundlagt i 1889 og ligger i Montmartre-kvarteret. Kabareten er kendt for sine ekstravagante og farverige forestillinger, som ofte byder på can-can-dansere og andre former for varietet. Moulin Rouge er også berømt for sin ikoniske røde vindmølle på taget, som giver kabareten sit navn.

 

Gennem hele sin historie har Moulin Rouge været en populær destination for besøgende til Paris, og den har været vært for mange berømte figurer, herunder kunstnere, skuespillere og politikere. I dag er det fortsat et populært turistmål, kendt for sine ekstravagante shows, kostumer og atmosfære.

 

Kabareten har også været med i flere film og andre kulturelle produktioner, såsom Baz Luhrmanns musikalske romantiske dramafilm fra 2001 Moulin Rouge!

 

Her på LejDetHer.dk udlejer vi et stort udvalg af festartikler, der passer perfekt til et Moulin Rouge tema.

 


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min