Indkøbskurv
0
  • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
  • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
  • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

10 selskabslege til fester

Fester er en perfekt måde at samle venner og familie og skabe gode minder sammen. Mens god mad og drikke kan være et centralt element i en fest, er det også vigtigt at tænke på underholdning for at sikre, at alle har det sjovt og føler sig involverede i festlighederne. Selskabslege er en fantastisk måde at gøre dette på, og der er et væld af sjove og kreative aktiviteter, som man kan vælge imellem. Her er en liste over nogle af de mest populære aktivitetslege til fester:

  1. Stoleleg: Dette er en klassisk aktivitetsleg, hvor der stilles stole op i en cirkel, og deltagerne skal gå rundt om dem, mens musikken spiller. Når musikken stopper, skal alle prøve at finde en ledig stol, og den deltager, der ikke kan finde en stol, ryger ud. Dette gentages, indtil der kun er én deltager tilbage.

  2. Karaoke: Karaoke er en sjov og underholdende aktivitet, hvor deltagerne kan synge deres yndlingssange foran en gruppe mennesker. Der er masser af karaoke-apps og -maskiner, der kan bruges til at gøre denne aktivitet endnu sjovere.

  3. Ølpong: Ølpong er en populær aktivitetsleg, hvor der stilles en række af kopper op på et bord, og deltagerne skal kaste en bold i dem for at score point. Hver kop indeholder normalt en lille mængde alkohol, så det er en god aktivitet til voksne fester.

  4. Skattejagt: En skattejagt er en sjov aktivitet, der kan involvere hele gruppen. Der kan gemmes små præmier rundt omkring i huset eller haven, og deltagerne skal finde dem ved at løse gåder og finde ledetråde.

  5. Quiz: En quiz er en god måde at underholde en gruppe på og teste deres viden om et bestemt emne. Der kan laves en quiz om alt fra populærkultur til historie eller sport, og der kan gives præmier til vinderen.

  6. Limbo: Limbo er en sjov og underholdende aktivitetsleg, hvor deltagerne skal danse under en lavt hængende stang. Stangen sænkes gradvist, indtil der kun er én deltager tilbage.

  7. Fotoautomat: En fotoautomat er en sjov aktivitet, hvor deltagerne kan tage billeder af sig selv og hinanden med forskellige rekvisitter og baggrunde. Disse billeder kan derefter deles på sociale medier eller printes som en sjov souvenir.

  8. Paintball: Paintball er en sjov og spændende aktivitet for en større gruppe mennesker. Det involverer at skyde hinanden med farvestrålende kugler og kan være en sjov måde at være aktiv, taktisk og en god holdkammerat på samtidig. Fantastisk til fx teambuilding.

  9. Bordtennis: Bordtennis er en sjov aktivitet, som kan spilles både indendørs og udendørs. Det er en god måde at få alle involveret og konkurrere mod hinanden.

  10. Gæt en sang: Gæt en sang er en sjov aktivitet, der kan spilles i hold eller individuelt. Du kan spille en kort del af en sang, og så skal gæsterne gætte navnet på sangen og kunstneren. Hvert korrekt svar giver point.

Få mere inspiration til din næste fest i denne artikel, hvor vi går i dybden med både planlægning, mad og oppyntning.

Mangler du inspiration til børnelege til din næste børnefest, så tag et kig her.


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min