Til vores påskefrokost som også var min kærestes 22 års fødselsdag, lejede jeg en chokolade fondue for at overraske ham og gæsterne, og det var en ren succes! Folk er nemlig vant til at få serveret en kold dessert, og typisk en tung og halv optøet is med nogle tørre vafler til, men da de lækre frugtfade kom på bordet og et springvand af chokolade løb elegant ned af fonduen, var gæsterne straks til fadet.
Det var en anderledes, overraskende og meget fristende dessert.
Det smagte himmelsk! Normalt er jeg ikke selv til dessert, da jeg synes det nemt bliver for meget, men dér kunne jeg ikke holde mig fra fadet. Det var så lækkert med et frisk stykke skåret frugt, dyppet i flydende varm chokolade…
Nogle dyppede hele stykket ind under, og andre kun lidt, men uanset hvad synes jeg at det samlede folk på en hyggeligt og speciel måde når man sådan skulle ”dele”, og det bedste er at man ikke har det samme spild når det kun tager et stykke af gangen.
Tjek også vores inspiration til drinks ud, hvis I vil supplere med lidt festlige farver.
Hvis I vil gå all in med en slushice maskine, så tjek vores slushice drinks ud her.