Indkøbskurv
0
 • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
 • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
 • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Inspiration til højtalere, DJ-pulte, lys og festudstyr

Er du ved at planlægge en uforglemmelig fest, og mangler du det rette udstyr for at skabe den perfekte stemning?

Hos LejDetHer.dk kan du nemt og hurtigt leje højtalere, DJ-pulte, lyskæder, lamper og lysestager samt andet festudstyr til enhver lejlighed. I denne artikel vil vi give dig tips til, hvordan du vælger den rette lyd- og lysopsætning til din fest, og hvor mange store højtalere du skal bruge for at imponere dit publikum.

Udlejning af højtalere og DJ-pulte

Når du skal vælge højtalere og en DJ-pult til din fest, er det vigtigt at tage højde for publikums størrelse og lokalets akustik. Hos LejDetHer.dk finder du et stort udvalg af højtalere og DJ-pulte, som passer til forskellige behov og arrangementer. Her er nogle generelle retningslinjer for, hvor mange store højtalere du skal bruge:

 • Op til 50 personer: 2 højtalere med en samlet effekt på 500-1000 watt
 • 50-100 personer: 2-4 højtalere med en samlet effekt på 1000-2000 watt
 • 100-200 personer: 4-6 højtalere med en samlet effekt på 2000-4000 watt
 • Over 200 personer: 6-8 højtalere eller flere, alt efter lokalets størrelse og akustik

Lys og hyggebelysning til festen

Belysning er en vigtig faktor, når du skal skabe den rette stemning til din fest. Hos LejDetHer.dk kan du leje alt fra lyskæder, lamper og lysestager til professionelt festlys, der kan skabe en festlig atmosfære. Her er nogle tips til, hvordan du kan bruge forskellige typer af belysning til at skabe hygge og feststemning:

 • Lyskæder: Lyskæder er en nem og effektiv måde at skabe en hyggelig atmosfære på. Hæng dem op i loftet, langs væggene eller i træer og buske, hvis festen foregår udendørs.

 • Lamper og lysestager: Placer lamper og lysestager strategisk rundt omkring i lokalet for at skabe en varm og indbydende atmosfære. Brug dæmpbare lamper for at justere lysstyrken efter behov.

 • LED-lamper: LED-lamper er energieffektive og kan skabe et blødt, varmt lys, der passer perfekt til hyggelige sammenkomster. De findes i forskellige farver og stilarter, så du kan skabe en unik atmosfære.

 • Professionelt festlys: For større fester og events kan du overveje at leje professionelle lyssystemer, såsom discolys, strobelys og LED-pars, der kan skabe en dynamisk og energisk atmosfære. Disse lys kan ofte styres via en DMX-controller, så du kan tilpasse lysopsætningen til musikken og festens tema.

Udendørsbelysning til havefester og events

Skal din fest foregå udendørs? Hos LejDetHer.dk kan du også finde et stort udvalg af udendørsbelysning, der kan hjælpe dig med at skabe en magisk og indbydende atmosfære i haven eller på terrassen. Her er nogle ideer til udendørsbelysning:

 • Fakler og olielamper: Olietønder med ild, fakler og olielamper kan skabe en romantisk og rustik atmosfære til havefester og bryllupper. Placer dem langs stier eller rundt om siddeområder for at skabe en hyggelig stemning.

 • Skyspots: Brug uplighting til at fremhæve træer, buske og andre landskabselementer ved hjælp af en enorm skyspot. Dette kan give en ekstra dimension til din udendørsbelysning og skabe en dramatisk effekt.

 

Rådgivning og support fra LejDetHer.dk

Hvis du er usikker på, hvilken lyd- og lysopsætning der passer bedst til din fest, står teamet hos LejDetHer.dk klar til at hjælpe dig. Med deres ekspertise og erfaring kan de give dig råd om, hvilket udstyr der passer til dine behov, og hvordan du bedst udnytter det for at skabe den perfekte feststemning.

 

Uanset om du planlægger en lille sammenkomst eller en stor event, er lyd- og lysopsætningen en essentiel del af festen. Med LejDetHer.dk kan du nemt og hurtigt leje alt det udstyr, du skal bruge for at skabe en uforglemmelig fest. Gør brug af deres rådgivning og support for at sikre, at du får den rette lyd- og lysopsætning til din fest. Besøg LejDetHer.dk i dag og kom et skridt tættere på den perfekte festoplevelse.


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min