Indkøbskurv
0
  • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
  • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
  • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Inspiration til Påskefrokosten

 

Påsken er en tid til at samles med venner og familie for at fejre foråret og genopstandelsen. Og hvad bedre måde at fejre end at afholde en traditionel påskefrokost? En påskefrokost er en god måde at nyde lækker mad og godt selskab på. Men hvordan kan du gøre din påskefrokost til en succes? Her er nogle tips, madtips og inspiration til at afholde en fantastisk påskefrokost.

  1. Planlæg i god tid
    Planlægning er nøglen til en vellykket påskefrokost. Start med at beslutte dig for en dato og et tidspunkt, der passer alle dine gæster. Sørg for at sende invitationer i god tid, så alle har tid til at planlægge deres kalender. Overvej også antallet af gæster, og sørg for at have nok mad og drikke til alle.

  2. Traditionel påskefrokost-menu
    Traditionelt set er påskefrokosten en buffet, hvor man kan forsyne sig selv med forskellige retter. Den traditionelle påskefrokost-menu består ofte af sild, æg, laks, rejer, frikadeller, pålæg, ost og brød. Men du kan også vælge at tilføje nogle andre lækre retter, som du ved dine gæster vil elske. For eksempel kan du tilføje en varm ret som lam eller kylling, eller en vegetarisk ret som en lækker quiche eller en fyldig grøntsagstærte.

  3. Husk påskeæggene
    Påskeæggene er en vigtig del af påsken, så sørg for at have en god portion påskeæg klar til dine gæster. Du kan enten vælge at købe færdige påskeæg i supermarkedet, eller du kan lave dine egne påskeæg ved at købe chokolade og fyld i en specialbutik.

  4. Lav dine egne påske-dekorationer
    Skab den perfekte påskestemning ved at lave dine egne påske-dekorationer. Du kan lave påskepynt af papir, klippe ud påskefigurer eller lave påskeæg med dine børn. Du kan også købe nogle blomster og arrangere dem i smukke vaser til at pynte op.

  5. Lav påskecocktails
    Ingen fest er komplet uden cocktails, og påskefrokosten er ingen undtagelse. Lav nogle lækre påskecocktails med ingredienser som vodka, gin, æblejuice, ingefærøl og mynteblade. Du kan også lave en alkoholfri version ved at bruge mousserende vand eller lemonade i stedet for alkohol.

  6. Tænk på børnene
    Husk at tage hensyn til børnene, når du planlægger din påskefrokost. Du kan lave nogle sjove påske-aktiviteter som påskeæg-jagt

  7. Sørg for at have passende drikkevarer
    Når du planlægger din påskefrokost, skal du sørge for at have passende drikkevarer. Udover cocktails kan du også tilbyde øl, vin og sodavand. Du kan også overveje at lave en påske-tema drik, som for eksempel en hjemmelavet påskedrik med frugtsaft og mousserende vin.

  8. Vælg en passende påske-tema
    For at gøre din påskefrokost mere interessant og sjov, kan du vælge et passende påske-tema. Det kan for eksempel være en pastelfarvet påske-tema, en blomster-tema eller en påskekylling-tema. Vælg et tema, der passer til din smag og stil.

  9. Gør det til en potluck-frokost
    Hvis du vil have en mere afslappet atmosfære, kan du gøre din påskefrokost til en potluck-frokost. Bed dine gæster om at medbringe en ret hver, og saml dem alle sammen til en stor påskebuffet. Dette er også en god måde at tilbyde en bredere vifte af retter og få dine gæster til at føle sig mere involveret i festen.

  10. Lav din egen påske-chokolade
    Ingen påskefrokost er fuldendt uden chokolade. Du kan lave dine egne påske-chokolader ved at købe chokoladeforme og smeltet chokolade i supermarkedet. Du kan også tilføje nødder, tørret frugt eller karamel for at gøre det endnu mere lækkert.

  11. Overvej at servere påske-lam
    Påske-lam er en traditionel påske-ret og en vigtig del af påskemiddagen. Du kan lave et lammesteg eller en lammekølle, eller du kan lave en lækker lammegryde. Server med rødbeder, asparges og kartofler for at gøre det til en fuldendt påskefrokost.

  12. Sørg for at have masser af påske-kager
    Ingen påskefrokost er fuldendt uden påske-kager. Du kan bage nogle traditionelle påske-kager som påskekrans, påskeæg-kager eller påskeharer. Du kan også lave nogle lækre muffins eller cupcakes med påske-tema, eller købe færdige påske-kager i supermarkedet.

En vellykket påskefrokost handler om at tilbyde lækker mad og drikke, en hyggelig atmosfære og godt selskab. Ved at følge disse tips og idéer kan du afholde en uforglemmelig påskefrokost, der vil glæde alle dine gæster.

Se hele vores spændende udvalg, du kan leje til din påskefrokost.


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min