PÅSKEFROKOST, PÅSKEBRUNCH, PÅSKEMIDDAG, ÆGGEJAGT OG ÆGGETRIL
Forstil dig, at dine gæster kommer ind i et lokale flot dekoreret med træbænke, træborde med lys og en påskebar stående på græs med birkegrene og smukke påskeliljer omkring jer. Hanen står og galer i indgangen på en halmballe, og de små kyllinger, lam og høns går rundt i lokalet.
Dit påskebord er som en smuk forårseng, dekoreret med en grøn og hvid ternet dug, med farverige lysestager, smukke blomster og chokoladepåskeæg i de flotteste påskefarver, som påskeharen har gemt rundt på bordet. Så er der da dømt påske -og forårs stemning, og du er sammen med familie og venner klar til at skåle påsken i gang med påskebryg og påskemad!
Vil du have lidt info om påsken til dine gæster?
Vi fejrer påske for at minde Jesus korsfæstelse og fejre hans genopstandelse. Oprindeligt kommer påsken fra den jødiske fest ”Pesach”, en jødisk fejring af udvandringen fra Egypten og slaveriet under den egyptiske Farao. Palmesøndag: Markerer begyndelsen før påsken. Skærtorsdag: Jesus spiser det sidste måltid med sine disciple. Langfredag: Jesus bliver korsfæstet. Påskedag: Jesus genopstår. 2. Påskedag: Fejringen af Jesus opstandelse fortsætter endnu en dag.