Indkøbskurv
0
 • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
 • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
 • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Planlægning af modeshows

Modeverdenen er en verden i konstant udvikling og det skaber et behov for at hele tiden tænke nyt - også i planlægningen.

Med Copenhagen Fashion Week og Modeshow fashion show, har modeindustrien fået en platform, hvor kreative designere kan vise deres kollektioner frem for verdenen. Modeshow og Fashion Week er begge store begivenheder, der kræver meget planlægning og forberedelse, især når det kommer til at skabe en god backstage oplevelse for de deltagende modeller, stylister og andre involverede personer. Her kommer det praktiske aspekt af at indrette backstage rum og en modeudstilling i spil.

For at skabe en god backstage oplevelse er det vigtigt at have de rigtige faciliteter og udstyr. Det er her, hvor muligheden for at leje sminkespejle, borde, stole og planter kan være en stor hjælp. Det kan give en lethed i planlægningen og samtidig sikre, at der er tilstrækkelige ressourcer til rådighed, så ingen går glip af noget vigtigt. Derudover kan man også leje forskellige former for udstyr såsom lys og lyd udstyr, der er nødvendige for at skabe den rigtige stemning og atmosfære på backstage-området.

Når det kommer til indretningen af et backstage rum, er det vigtigt at skabe en hyggelig og funktionel atmosfære. Her er nogle forslag til, hvordan man kan indrette et backstage område:

 • Sminkespejle og makeupborde
  Placer sminkespejle og borde i et område med god belysning, så modellerne og stylisterne har et godt overblik over deres arbejde.

 • Stole og borde
  Sørg for at have nok stole og borde, hvor modellerne kan sidde og vente, mens de bliver stylet og forberedt på deres optræden.

 • Tøjstativer
  Placer tøjstativer tæt på sminkespejlene og makeupbordene, så det er nemt at få adgang til tøjet.

 • Opbevaring
  Sørg for tilstrækkelig opbevaring til tøjet og andre rekvisitter.

 • Planteudsmykning
  Placer nogle planter og blomster for at skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Når det kommer til at indrette en modeudstilling, er catwalk og stoleopsætning afgørende. Her er nogle forslag til, hvordan man kan skabe en flot modeudstilling:

 • Catwalk
  Skab en catwalk, der er bred nok til, at modellerne kan vise deres tøj frem på en elegant måde.

 • Rødløber
  Placer en rød løber på catwalken, så det er nemt at se, hvor modellerne skal gå.

 • Stoleopsætning
  Sørg for at have tilstrækkeligt med stole til publikum, og placér dem i en strategisk opstilling, så alle har en god udsigt til catwalken.

 • Lys og lyd
  Brug lys og lyd for at skabe den rette stemning og atmosfære på modeudstillingen

 • Skilte
  Placer skilte rundt omkring i rummet, der viser hvilken designer der præsenterer deres kollektion, og hvilke stykker tøj der bliver vist på catwalken.

 • Rekvisitter
  Brug forskellige rekvisitter til at skabe en interessant baggrund for catwalken, der kan understøtte temaet for den pågældende modeudstilling.

 • Farver og materialer
  Overvej farver og materialer, der passer til temaet for modeudstillingen. Det kan være en god idé at skabe en sammenhæng mellem catwalken og resten af rummet, for at skabe en gennemgående stil og atmosfære.


Når man skal leje udstyr og faciliteter til backstage og modeudstilling, er der flere leverandører, man kan kontakte. Det kan være en god idé at kontakte flere forskellige leverandører for at sikre, at man finder den bedste løsning til den pågældende begivenhed.

Alt i alt kræver planlægningen og forberedelsen af en modeudstilling og backstageområde omhyggelig tænkning og indsats. Ved at leje de rigtige faciliteter og udstyr, og indrette rummet på en måde, der både er hyggelig og funktionel, kan man sikre, at modellerne og stylisterne har de bedste betingelser for at vise designerens kollektion frem på en optimal måde. Derudover kan en flot modeudstilling med den rette catwalk, lys og lyd samt en stilfuld stoleopsætning, skabe den perfekte stemning og atmosfære for både publikum og de involverede parter.

 

Afsluttende bemærkninger

Modeshows og Fashion Week er vigtige begivenheder for modebranchen, og derfor er det afgørende at sikre, at alt fungerer optimalt bag scenen og på catwalken. Ved at leje de rigtige faciliteter og udstyr og indrette rummet på en hyggelig og funktionel måde, kan man skabe de bedste betingelser for modellerne og stylisterne til at vise designerens kollektion frem på en optimal måde. Samtidig kan en flot modeudstilling skabe en stemning og atmosfære, der er med til at fremhæve designerens vision og tema for kollektionen.

Med disse forslag til, hvordan man kan indrette et backstage lokale og en modeudstilling, håber jeg at have givet dig inspiration til at skabe den perfekte oplevelse for alle involverede parter. Ved at tænke på alle detaljer og sikre, at man har det rigtige udstyr og faciliteter til rådighed, kan man skabe en succesfuld modebegivenhed, der vil imponere både publikum og deltagerne.


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min