Du er ikke logget ind.
Log ind - Glemt kodeord?
Se de nyeste varer her
Kurv (0)
Landergruppen
ARTIKLER


Biler i Bella 2013

LejDetHer.dk har i år været med på Biller i bella. Vores kunde Bilia havde opsat en af messens flottelsete stande i en fransk tema. Bilia hendvende sig for at leje vores franske gadelygter. I forbindelse med deres booking kunne vi vejlede dem yderlig over tlf. Vi fortalte dem at vi kunne special bygge dekoration / rekvisiter på vores værkstæder og at der ikke var nogle begransninger. Så vores træværlsted, Metalt og dekorations værksted kom på wend arbejde da vi  kun havde få dage til at få bygge de ting de skulle bruge. LejDetHer.dk tema fik lavet en frugtvogn i fuld størrelse og et gade menu skilt dække vare er oprette på lejdether.dk og kan lejes.

Bilias marketings chef takket mange gange for kvaliteten og den meget hurtig produktions så deres messe kom på plads eftrer deres ønske. Frugtvognen blev fyldt op med æbler og kildevand til deres gæster på messen.

Vores 2 nye ting kan som sagt lejes nu her på lejdether.dk

Frugtvognen kan bruges til mange ting. f.eks. i en butik der ønsker at skade fokus på udvalgte produkter... eller til firmafesten hvor det franskae tema eller sørøvergade handlen skal skabes. Der er mange muligheder. Vores nye mene skilt kan også bruges mange steder f.eks. vigtig information til en grupper gæster eller kunder inde de går ind i en butik eller skal ind i teltet til jeres event.