Guide til Chokolade fontæne
Tænd Chokolade fontænen og lad den stå på varme.
Kom chokolade i vandbad på komfuret til det er smeltet. Tilsæt derefter olien, og rør over svag varme.
Olien tilsættes for at gøre chokoladen mere flydende.
Husk! skålens indhold må ikke komme i kontakt med vandet. Ellers stivner chokoladen øjeblikkeligt !!
Når chokoladen hældes i, gøres det forsigtigt, og hældes i nederste skål mens spiralen drejer rundt, og der hældes i til det passer med det ikke render over.
Frisk frugt efter behag, skåret i mindre stykker.
(Jordbær, kirsebær, pærer & bananer passer godt til chokoladefondue)
Du kan også servere din fondue med kiks.
Lej vores Chokolade fontæne her
Har du brug for at supplere med farverige drinks til dit arrangement, så få få inspiration til det i artiklen Den Perfekte Drinksløsning.
Rengøring af chokoladefontænen:
Fonduen kan skilles ad, og rengøres del for del.
Nederste skål med motoren skal dog rengøres forsigtigt, da motoren ikke kan tåle vand eller fugt. Derfor rengøres nederste skål med en fugtig klud.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp eller kunne tænke dig at leje en fontæne til jeres event eller Firmafest, Bryllup, Studenterfest eller andet er i meget velkommen til at kontakte os her på vores hjemme side ww.LejDetHer.dk eller ring til os på tlf nr. 321 4444 1
Vi lever i hele landet og har alt inde for udlejning af fest tilbehør, lyd, lys dekoration til Event, Firmafester eller Tema fester.