Indkøbskurv
0
  • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
  • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
  • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Cirkus

Circus-temaer er blevet populære til fester og festlige begivenheder i de senere år, og det er nemt at se hvorfor. Et cirkus-tema til en fest kan være sjovt, farverigt og underholdende, og der er masser af måder at integrere cirkuselementer i din fest. Her er nogle forslag til, hvordan du kan skabe en sjov og festlig atmosfære med et cirkus-tema.

For det første kan du starte med at indbyde dine gæster med cirkuskatte-temaer invitationer. Dette vil give gæsterne et forslag om, hvad de kan forvente fra festen, og det vil også få dem i den rette stemning. Du kan også overveje at dekorere festlokalet med farverige balloner, kaskader af løse parykker og store, flotte plakater med cirkustemaer.

Når det kommer til mad og drikke, kan du have en popcornmaskine og servere sukkersnurrer og andre cirkusklassikere. Du kan også have en bar med cirkustema, hvor du serverer cocktails med navne som "The Flying Trapeze" og "The Lion Tamer".

For underholdningen kan du hyre en magiker eller en dygtig juggler til at optræde for gæsterne. Du kan også have et fotobås, hvor gæsterne kan tage billeder med dekorative cirkustemaer som en clownnæse eller et par storøjede solbriller. Du kan også have en artist til at gøre ansigtsmaling på gæsterne, så de kan føle sig som en del af showet.

For at gøre festen endnu sjovere, kan du overveje at have et "dress-up" område, hvor gæsterne kan tage kostumer på og føle sig som cirkusartister. Du kan have en række kostumer til rådighed, såsom clownkostumer, trapezartisterkostumer og tigerkostumer.

Hvis du vil gøre festen endnu mere interaktiv, kan du have en række cirkusspil, som gæsterne kan deltage i. Du kan have en hoppepude, et spil med kasketter og en artistcykel, som gæsterne kan prøve at balancere på. Du kan også have en række sjove cirkuskonkurrencer, såsom at se, hvem der kan lave mest sjove ansigtsudtryk eller hvem der kan lave de mest originale trick med en diabolo.

Et cirkus-tema til en fest kan være en sjov og festlig måde at fejre en særlig lejlighed på.

På LejDetHer kan du leje hundredevis af ting, som passer ind i et cirkustema.

 


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 2 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min