Indkøbskurv
0
 • Mangler du noget til din fest, LEJ DET HER
 • Kontakt os på 321 4444 1 | info@lejdether.dk
 • FRI FRAGT OP TIL 20 KG VED KØB OVER 499 kr.

Inspiration til konfirmationen

 

En konfirmation er en stor begivenhed i livet for mange unge mennesker, og det er en dag, som ofte fejres med venner og familie.

Det kan være en udfordring at planlægge og afholde en konfirmation, men med de rigtige tips og tricks kan du sørge for, at dagen bliver en succes. I denne artikel vil jeg give dig nogle praktiske tips, madtips og inspiration til at afholde en konfirmation.

Praktiske tips

 1. Planlæg i god tid
  Når du skal afholde en konfirmation, er det vigtigt at planlægge i god tid. Start med at sætte en dato og gør dig klart, hvor mange gæster der skal inviteres. Derefter kan du begynde at planlægge detaljerne, såsom menuen, dekorationen og underholdningen.

 2. Lav en liste over opgaver
  For at holde styr på alle opgaverne er det en god idé at lave en liste over, hvad der skal gøres. På den måde kan du sikre dig, at intet bliver overset.

 3. Vælg en passende lokation
  Når du skal vælge en lokation, er det vigtigt at tage hensyn til antallet af gæster og omfanget af arrangementet. Du kan overveje at afholde konfirmationen hjemme, hvis det er muligt, eller leje en festlokale, hvis der er mange gæster.

 4. Lav en budgetplan
  Det kan være en dyr affære at afholde en konfirmation, så det er en god idé at lave en budgetplan. På den måde kan du sikre dig, at udgifterne ikke løber løbsk, og at du stadig har råd til at købe det, du har brug for.

 5. Sørg for god kommunikation
  For at undgå misforståelser er det vigtigt at have god kommunikation med både gæsterne og eventuelle hjælpere. Det kan være en god idé at lave en plan for, hvordan du vil kommunikere med alle involverede parter.

Madtips til konfirmationen

 1. Lav en lækker menu
  Når du skal planlægge menuen, er det vigtigt at tage hensyn til, hvad der passer til konfirmationsgæsternes smag. Du kan overveje at servere en lækker buffet eller en menu med flere retter.

 2. Husk på allergier og intolerancer
  Det er vigtigt at huske på, at nogle gæster kan have allergier eller intolerancer. Derfor kan det være en god idé at informere gæsterne om menuen på forhånd og have alternativer til rådighed, hvis det er nødvendigt.

 3. Gør maden til en del af oplevelsen
  Mad kan være en vigtig del af en konfirmation, og det kan være en god idé at gøre maden til en del af oplevelsen. Du kan overveje at servere maden i en buffet eller på en tapasbræt, så gæsterne kan smage på forskellige retter.

 4. Sørg for, at der er rigeligt med mad
  Når du planlægger mængden af mad, skal du huske at tage højde for, at der kan være gæster, der spiser mere eller mindre end forventet. Det kan også være en god idé at have lidt ekstra mad klar, hvis der skulle komme uventede gæster.

 5. Husk på drikkevarer
  Drikkevarer er også en vigtig del af konfirmationen, og det er vigtigt at have rigeligt med drikkevarer til rådighed. Du kan overveje at servere forskellige typer drikkevarer, såsom sodavand, juice, vin eller øl, så der er noget for enhver smag.

Inspiration til at afholde en konfirmation

 1. Lav en DIY dekoration
  Hvis du gerne vil give konfirmationen et personligt præg, kan du overveje at lave en DIY dekoration. Du kan eksempelvis lave bordkort, blomsterdekorationer eller en photowall med billeder af konfirmanden.

 2. Skab en hyggelig atmosfære
  En konfirmation skal være hyggelig og festlig, så det er vigtigt at skabe den rette atmosfære. Du kan overveje at tænde lyskæder eller stearinlys, pynte med balloner eller skabe en hyggelig loungeområde, hvor gæsterne kan slappe af og nyde festen.

 3. Lav sjove aktiviteter
  For at holde gæsterne underholdt kan du planlægge sjove aktiviteter. Du kan eksempelvis lave en quiz, arrangere en fotobooth eller leje et hoppeborg til børnene.

 4. Skab minder
  En konfirmation er en dag, som konfirmanden og gæsterne vil huske i lang tid, så det er vigtigt at skabe minder. Du kan eksempelvis tage billeder af alle gæsterne, lave en videohilsen eller give en personlig gave til konfirmanden.

 5. Sørg for god musik
  God musik er vigtig for at skabe den rette feststemning, så sørg for at have god musik til rådighed. Du kan eksempelvis lave en playliste med konfirmandens yndlingssange eller hyre en DJ til at sørge for musikken.

Mangler du inspiration til børnelege til din næste børnefest, så tag et kig her.

At afholde en konfirmation kan være en stor opgave, men med de rigtige tips og tricks kan du sørge for, at dagen bliver en succes. Sørg for god planlægning, lækker mad og en hyggelig atmosfære, og skab minder for konfirmanden og gæsterne. God fornøjelse!

Se hele vores inspirerende udvalg, som du kan leje til konfirmationen.


Artikler til Inspiration

Planlægning af modeshows

Læsetid: 4 min

10 selskabslege til fester

Læsetid: 3 min

Inspiration til Lounges

Læsetid: 2 min

Inspiration til dit bryllup

Læsetid: 4 min

Inspiration til Dåb

Læsetid: 4 min

Fødselsdag for voksne

Læsetid: 4 min

Fest med gys

Læsetid: 2 min

Moulin Rouge Temafest

Læsetid: 3 min

Det vildeste western tema

Læsetid: 2 min

Al Capone gangster tema

Læsetid: 2 min

James Bond tema

Læsetid: 1 min

Oktoberfest for voksne

Læsetid: 2 min

Halloween for voksne

Læsetid: 10 min

Temafester for voksne

Læsetid: 3 min

Superhelte temafest

Læsetid: 2 min

Alice i Eventyrland

Læsetid: 2 min

Cirkus

Læsetid: 2 min

Halloween for børn

Læsetid: 2 min

Biler i Bella

Læsetid: 1 min

P3 Guld

Læsetid: 1 min