Du er ikke logget ind.
Log ind - Glemt kodeord?
Se de nyeste varer her
Kurv (0)
Landergruppen
Temaer

Halloween Halloween
BØØØH!!


Inviter dine venner, familie eller kollegaer til et gys af en aften når den knirkende dør går op til en verden hvor hekse, genfærd, edderkopper og vampyrer regere verden.


Klæd jer uhyggeligt ud og sæt jer til bords og vent på den gale kok får bikset noget "U"lækkert sammen til jer, og lad Frankensteins farlige monster servere for jer.


Og husk at kigge jer over skulderen, for der ligger varulve og blodsugende flagermus på lur og venter i mørket på den kirkegård i befinder jer på, og bevæg jer nu ikke for langt ud i forheksede skov, for man ved aldrig hvad den hovedløse skovhugger gør ved jer...


Vi siger bare BØØØ-Fornøjelse !


Jul Jul
Jul & Christmas.

Sandt nok er julen børnenes fest, men også hjerternes, hvor unge som gamle mødes om det gode julebord, og til den glade julefest.
Hvor alle for en stund glemmer hverdagens stress og jag, og stopper op og hygger med hinanden med gaver, grin og SJOV JULEFEST!!!

Derfor står vi parate til at hjælpe dig med alt, hvad der hører med til et brag af en julefrokost, så du og kollegaerne, vennerne eller familien får en fest i sjældent vil glemme.

En firma julefrokost er en god ting at slutte virksomhedens travle år af med, så medarbejderne kan gå familiejulen og juleferien i møde med en god oplevelse, og vende tilbage i det nye år med frisk og fornyet energi!

Hawaii fest Hawaii fest
Stemningen er hyggelig og afslappet, og det er svært ikke at komme i sommerstemning.

Festen vil være omdannet til en flot strand med soppebassin, palmer, strandstole, sand, fakler og kulørte lamper.


I vil blive budt velkommen af hula-hulapiger, og alle får en blomsterkrans samt en drink i en kokosnød. Maden er som taget ud fra en restaurant i Honolulu med store rejer, grillet kød og fisk, og flot udkåret frugt.


Mens lyset dæmper sig i solnedgangen og bølgerne lægger sig på havet, kan I nyde en drink i bambusbaren og danse til smægtende latinamerikanske rytmer eller Ukulele musik.


Oktoberfest - ‎Sommer i Tyrol Oktoberfest - ‎Sommer i Tyrol
Skal du holde Oktoberfest‎ eller en tur til tyrol og smage på øl?

Temafirmafest med garanteret sjov! Mændene er iklædt ”lederhosen” og Kvinderne iført store skørter og fletninger- Sammen udgør de grundlaget for en sjov fest!


En klassisk fest, hvor der er lagt op til tyrolerhatte og godt humør.
Scenen vil være en Bier Stube i Tyrols bjerge, hvor der vil være flot pyntet op med langborde, bænke, ternede duge og kranse i loftet. Book vores egne Fritz og Heidi i tyroletøj til at servere store fadøl.


For at få folk lidt op fra bænken kan der arrangeres stolte tyrolertraditioner som tyrolerdans til toner fra et autentisk tyrolerband, sømslagning eller ”dværgkast”.


Dette tema kan nemt afholdes i jeres virksomhed, og I vil blive overrasket over hvordan den sædvanlige kantine hurtigt vil blive omdannet til et hyggeligt festtelt på en tyrolsk bjergside.


Tyrols bjerge, langborde og ternede duge, pyntet op med langborde, bænke, ternede duge og kranse i loftet. alt sammen her på LejDetHer.dk


Vi har det hele her på LejDetHer.dk - Det mærker du på prisen. Alt er in house – det vil sige at vi har alt på lager, lige fra lyd og lys anlæg, til rekvisitter og andre dekorations materialer/effekter. Høre mere og få et uforpligtende tilbud.


Viking Viking
Gør jer klar til at erobre fjerne kontinenter i bedste vikingestil. Mjød, horn og vikingeskibe danner rammen om en landsbyfest fra det ældgamle danske folkefærd der verden over er kendt som The Great Danes - vikingerne.

Fællessang, fællesskål og fællesskab sætter stemningen for en mindeværdig aften med rod i ældgamle festtraditioner.

Udklædning og forskellige gimmicks er essentielle i aftenens stemning og giver også den autentiske stemning af vikingernes traditioner.

Dekorationen vil omdanne festlokalet til en vikingeborg, og maden vil selvfølgelig være over åben ild ifølge de stolte vikingetraditioner. Uden for indgangen står der store olietønder med ild, så de mindre hærdede vikinger kan holde varmen både sommer og vinter.

Al Capone Al Capone
En aften i den store gangsters ære!

Det hele emmer af 1920 erne og den tids spænding og dramatik. I smugkroen er stemningen stilet, men afslappet. Her er der ingen der skal kigge sig overskulderen efter rivaler, eller endnu værre Politiet!

Gæsterne ankommer som fx gangsters eller frække piger og træder ind i en verden, hvor festhumøret er helt i top.

Spil i vores kasino, nyd en dans fra cancan pigerne eller få taget dit billede foran en baggrund der emmer af 1920 erne.

Studio 54 Studio 54
Oplev den eksklusive stemning når vi lukker dørene op til Studio 54 tema med masser af musik, dans, og underholdning.

Vi gør alt hvad vi kan for at skabe den eksklusive stemning fra datidens berømte Studio 54 med lys og lyd, den karakteristiske ”Man on the Moon with a Cocaine Spoon”, rød løber, luksusbar og hvad der ellers hører til.

Når man først kommer ind i lokalet - der er overdådigt indrettet - og mærker den følelse der kommer af hele setuppet, vil man ikke være et sekund i tvivl om at denne aften vil blive uforglemmelig.

James Bond James Bond
Ring til os og få et godt oplæg til dit næste James Bond tema fest.

Safari Safari
Tag på safari i Afrika til firmafesten og se de vilde dyr - alt lige fra aber til zebraer.

Tag kollegaerne i hænderne og spring ud i et eventyr I sent vil glemme, hvis i vælger at holde firmafest i Afrika s vilde univers! Dans natten lang til lyden af vilde bongo trommer og farlige løve brøl i det fjerne.

Slap helt af i baren imens de indfødte serverer kolde drinks og ristede græshopper.

Sæt jer under et mosquito-net i loungen og få jer en hyggesnak i skæret fra olielanternerne og slap helt af imens de indfødte holder de vilde dyr væk og serverer lækre drinks.

Gå fra tør savanne til frodig jungle når I går gennem Afrika s vilde natur og smag afrikansk inspireret mad i buffeten.

Opfordrer gerne dine kollegaer til at klæde sig ud med tropehat, farverige lange gevandter eller sort maling i ansigtet - det gør festen mere sjov og mere realistisk.

Vi kan også være behjælpelige med anskaffelse af udklædning, så kan alle få en tropehat på i indgangen.

TIP!

Arrangerer en skattejagt til firmafesten, det giver lidt sjov og ballade samt muligheden for at ryste medarbejderene lidt bedre sammen.

Lej en Fest-fotograf til at tage sjove billeder hele aftenen, så ingen minder går tabt!

Green Sensation Green Sensation
Green Sensation er en spændende og anderledes fest hvor alt bliver grønt!


Der er med sikkerhed masser af ”wow-effekt” når lasershowet går i gang og musikken spiller.
Der er lagt op til en fest med fart over feltet, hvor alt vil passe til det grønne, lige fra mad og drikke til underholdning og lys.


Dette tema vil også egne sig godt som en overraskelse til ”after party”. Når den formelle fest er overstået, og dansen skal i gang, kan hele festen forvandle sig til én stor grøn fest.


Mexico Mexico
Tag en tur til Mexicos varme og indånd ørkenluften, mens der bliver lavet magaritas i baren. Nyd skyggen under sombreroen mens en mariachi spiller i cantinaens gård.


Mens I nyder musikken og ser på flamencodanserne optræde, vil der blive gjort klar til en overdådig mexicansk middag. Der vil hverken mangle mad, coronaer eller magaritas.


Mariachibandet vil bagefter spille op og flamencoundervisningen vil give festen et sjovt indslag. Der vil også være god mulighed for at slappe af i Gringobaren, der vil være hyggelig belyst med kulørte lamper og kaktusser, flag, pistoler og krudttønder vil skabe den helt rigtige stemning, så alle vil få en sjov oplevelse.


Helte vs. Skurke Helte vs. Skurke
Dette tema lægger op til en rigtig hyggelig aften med en stemning der simrer af spænding og eventyr.


Og til at lægge den rigtige stemning: en dekoration af f.eks. olietønder, bomber, våben, guld og pengekuffert. Og til underholdning kunne man f.eks. vælge en eller flere stuntmænd.


Man kan også vælge at vælge temaet ud fra en specifik film eller tegneserie og derud fra opbygge dekorationen op omkring det der vælges.


Alice I Eventyrland Alice I Eventyrland
Vil du holde fest med Alice i Eventyrland?

Så har vi de helt rigtige rekvisitter til din fest!

Forestil dig et eventyrland, hvor bordene er dekoreret med kunstgræs som et landskab, hvor chokolade fontæner stikker op af græsset som springvand, og der gror ting du kan spise på træer og buske.

Hvor maden ikke er, hvad den ligner, og der er små og store døre overalt, og stier der fører jer alle eller ingen steder hen...

Der er også et te-selskab i loftet med kaffekander der aldrig bliver tomme.

Lyder det fjollet? Velkommen til Eventyrland…

Gyser Gyser
Kan du lide gys og forskrækkelse på højeste plan?


Du får skreget lungerne ud hvis du vælger at holde fest i gyserens tegn!


Her er ingen kære mor når du og dine gæster selv står midt i en rigtig gyserfilm. Gå ind i mørket og få en oplevelse i sent vil glemme når i hører klamme åndedrag som vil få nakkehårende til at rejse sig.


Få den forbandede bartender til at mikse dig en cocktail hvis du ellers overlever efter du har spist mad fra onskabens køkken!


Tør du at gå der hen forbi den lille pige i brønden hvis skrig er smertefulde og uendelige og den sindsyge videnskabsmand skoven der laver umenneskelige forsøg med alt hvad der har en puls...

Her er ingen remote control...


Sørøver Sørøver
OHOI MATEY.


Split dine bremssejl og slå dig løs i ægte sørøverstil! Rom, papegøjer, træben, sørøverviser og skattejagt er rammerne for en rigtig sørøverfest.


Der kan også lægges sand ud på gulvet, lave sand områder eller filt gulv for at få det mere virkeligt, hvis det ønskes så kontakt os endelig!


Det kunne skydes af med én skattejagt fyldt med fælder og opgaver hvor du enten er med eller mod dine kollegaer.


Efterfølgende kunne der blive spillet op til sørøverbal med dans på bordene og rom i glassene.


Et smukt sceneri kunne sørge for at aftenen bliver en uforglemmelig oplevelse med masser af minder du kan tage med hjem til skattekisten.


SÅÅ SKÅL I SKURET SKIPPER!!


Det ydre rum Det ydre rum
Houston, we have a problem


Dette tema er et sjovt og anderledes valg hvis du står og skal arrangere firmafest, og dine kollegaer vil helt sikkert finde det sjovt og interessant!


Der vil være rum bar hvor du kan få shaket rumdrinks af et personale der er klædt ud som rigtige rumvæsner!


Sæt jer på rumbasen (lougen) mellem raketterne og få en rumsnack og en god sludder med kollegaerne.


Tror du der findes rumvæsner? Gå på opdagelse til festen og find spændende rum facts der er rundt omkring i lokalet.


Der vil være afspærrede udstillings områder med fodspor og andre spændene ting fra aliens!!


Bordene vil være flot dekoreret med inspiration fra det ydre rum.
Gå op i buffeten og smag ægte rum-mad og dans natten lang til god musik og fedt disko laser lys!


Hvis det ønskes kan der arrangeres sjov underholdning.


Klæd jer gerne ud hjemmefra som aliens, astronauter eller rum krigere eller få tildelt nogle rekvisitter i indgangen. Det gør festen sjovere og langt festligere…


Til denne fest vil vægge og loft blive dekoreret med sort stof og banner med rum tryk.
Der vil være mulighed for aktiviteter inspireret af det ydre rum!
Det vil være mulig at se satellitter og stjerner i loftet.


Casino Casino
Oplev et rigtig Casino.

Oplevdet omtalt og meget populære og sociale casino- eller poker event til Jeres næste firmaarrangement eller firmaevent?

Et casino event henvender sig til begge køn og alle aldersklasser. Vælg dette tema til jeres næste firmafest og lad os skabe de rette rammer.

Vi skaber et unikt univers med engagement og spænding. CasinoOplevelser er Danmarks eksklusive leverandør inden for casino- og poker-events.

Vores koncepter dækker alt, hvad der skal til for at opbygge et casino.

Vi lever bord, møbler rødløber bar og alt andet i skal bruge.

Vores servicemindede dealer har mange års erfaring og garanterer optimal en casino-oplevelse – hver gang. Er også ideelt som del af en temafest eller privatarrangement hvor der skal være stil over festen.

LejDetHer.dk har alt til jeres næste event og vi lever i hele landet.

Nytår Nytår
Nytåret er årets store fest, og det skal fejres med manér!


Det er der vi sammen med familie og venner snakker om året der gik, og ikke mindst ønsker alle held og lykke i året der kommer.


Hvor vi laver nytårsforsæt og spiser godt mad og skåler champagne, så derfor er det vigtigt vi har de rigtige omgivelser når nytåret banker på.


Mormor Mormor
Savner du mormor ?Hvorfor ikke holde firmafesten i mormors ånd? Sid i hendes stue og spise alle de gode gammeldags retter hun altid diskede op med?

Giv dine gæster en anderledes og varm oplevelse når de træder ind i et rum der er til ære for alle de kære mormødre vi alle elskede så højt!

Få en buffet med alt det vi husker fra barndommen som gammeldags oksesteg, frikadeller, småkager og æblekage!

Baren kan være inspireret af gammeldags drinks som var fremme da mormor var ung, og dans løs natten lang til musik der hittede da hun var ung!

lokalet vil være dekoreret så det er som at gå igennem hendes generation!

Gå fra baren hvor hun hang ud som ung, til hendes hyggelige stue med mønstrede tapeter og pyntepuder! Lej sjove mormor lege som kun LanderGruppen kan arrange dem! Og sidst med ikke mindst klæd jer ud som i husker hende hver især, endten som hun så ud som ældre eller da hun var pur ung!

TIP!

Lav rollator løb med forhindringer og kage konkurrence om hvem der kan lave den flotteste, største eller mest velsmagende mormorkage. Du kan også lave kage løb. hvem kan hurtigst komme igennem forhindrings banen med en lagkage på hovedet ??

Dette tema er meget unikt, og vil helt sikkert give alle et helt specielt indtryk som de vil huske for altid!


Stribet tema Stribet tema
Striber, Striber, Striber!


De findes i alle former og farver!

Hvorfor ikke holde firmafest hvor alt er stribet?

Forestil dig at du og dine kollegaer møde op til et lokale hvor gulv, vægge, loft, borddækning og stole er stribet!

Opfordre gæsterne til at tage striber på, enten en bluse, sko eller det hele!

Sæt jer til bords og bliv endnu mere overrasket når i ser at striberne også har ramt maden i buffeten!

Få en sjov og meget anderledes Firmafest med dette tema, og få en stribet oplevelse for livet!

Cirkus Cirkus
Hop ind i den gøglede cirkusverden. Her bliver der ikke sparet på underholdningen når klovnerne gøgler, sværdslugeren sluger sværd og tryllekunstneren hiver kaniner op af hatten.


Når I er blevet vist til jeres pladser, og cirkusdirektøren har budt velkommen vil maden blive serveret og forestillingen går i gang.. Artister vil svinge sig i loftet eller gå på line hen over bordene!!!


Det er bare om at holde på glas og tallerkner når klovnerne gør deres entre. Det går vildt for sig!


Hvis det er underholdning man går efter, er cirkustemaet et godt valg. Her vil være noget for en hver smag, og det vil give en spændende og anderledes oplevelse.


I lokalet vil der være en flot manege, hvor i vil være placeret rundt om, så alle kan nyde underholdningen. Der vil være den rigtige cirkusduft, af hø, savsmuld og popcorn.
Manegen vil efter ”forestillingen” blive omdannet til dansegulv og cirkusbandet spiller op resten af festen.
Der vil være sjovt dekoreret med halmballer, kulørte lamper og teltdug. Ingen vil være i tvivl om at de er i cirkus.


Top Gun Top Gun
Få chancen for at være Maverick, Iceman eller Charlie for en aften. Til en Top Gun-fest får du lov til at være verdens bedste ”dog fighter”.


Hold festen i Top Gun baren eller i flyhangaren. En ting er sikker; der kommer ikke til at mangle aktion til denne fest:
Så træk i flyverdragten og ifør dig dine aviatorbriller og sæt dig til bords ved siden af brændstoftønderne og F-16 flyet og nyd en ærkeamerikansk middag, med Budweiser og burgere. Flymekanikerne sørger for at du ikke løber tør for noget.


Mens den californiske sol går ned er der gang i den i baren, men som i filmen må man aldrig tage det roligt. Der kommer måske en MIG-Fighter efter jer.


Hvis I ønsker at rører jer lidt, kan i prøve jeres talenter på beach volley banen.


Denne fest er aldrig set før, LejDetHer.dk har rekvisitterne der gør at jeres lokale bliver forvandlet til en autentisk hangar med brændstoftønder, tjenere i flyverdragter, landingsbanelys!


60 erne 60 erne
Atomkraft, Nej Tak og Peace, Love And Harmony.

Hold festen som de gjorde det i 60 erne. Føl dig fri som på Woodstock og ifør dig din parkacoat og batikfarvede skjorte. Her svinger the good hippie vibes og der er plads til alle til denne fest.

Hvad enten det er politik eller musik er 60 erne ikke til at komme uden om, så inspiration er der masser af.

Lav jeres næste firmafest til Woodstock Festival og oplev eller genoplev 60 er stemningen. Musikken og kærligheden er i centrum og alle vil med sikkerhed hygge sig til denne fest.

Festen kan nemt holdes i egne lokaler, hvor vi vil sørge for at dekorationen, lys og lyd bringer folk tilbage. Lokalet kan for eksempel arrangeres med græs på gulvet så hele festen bliver én stor sit-in. Røgelse og musik sætter sanserne i gang og gør stemningen afslappet og sjov.

Til scenen er der meget musik at vælge i mellem. For eksempel kan et Rolling Stones eller The Beatles-kopiband spille stemningen op.

Western Western
Tag turen tilbage til The Wild West! Her vil der være mulighed for at udfordre sin indre cowboy, og forsøge sig med skydning, lassokast eller rodeo.


Når man har parkeret hesten udenfor, og går gennem saloons svingdøre, vil man med det samme føle den autentiske westernstemning. Ragtime-musikken spiller og man kan tage sig en ”firewater” i baren, inden saloonens cowboys og cowgirls servere middagen, ”Ribs and Corn” naturligvis.


Under middagen vil CanCan-pigerne underholde, pas dog på med at komme i mellem 2 cowboys der kæmper om den samme kvinde. Det kan ende i et mægtigt saloonslagsmål, hvor kaktusser, borde og cowboys vil flyve gennem luften!


Aftenen vil også byde på gambling i ægte cowboyånd. Sving cowboystøvler på saloonens dansegulv eller hyg dig i den autentiske bar.


I The Wild West var revolveren en cowboys bedste ven, og han tøvede ikke med at bruge den. Test dine skydeevner ved daggry, eller se om du kan tæmme rodeotyren.


Omdan jeres festlokale til en western saloon med en stor bar, whiskyflasker, borde til gambling pistoler og levende lys. Alt hvad der skal til for i føler jer tilbage i Det Gamle Vesten. Der kan også arrangeres statister der laver saloon-slagsmål, dansere der danser can can og meget mere.


Gladiator Gladiator
Prøv kræfter som gladiatorerne i det gamle Rom, giv den et forsøg som Cæsar eller få mulighed for at føle jer som adelige romere.


Iklædt togaer og laurbærkranse, vil i kunne blive opvartet af tjenestefolkene, og de vil sørge for at der er rigeligt med vin og druer.


LejDetHer.dk vil sørge for dekoration og rekvisitter, så i får en fest der oser af guddommelighed.


I skal bare finde fantasien frem og nyde festen blandt gladiatorer, stridsvogne og flotte søjler.


Omdan jeres lokale til Coloseum eller lad LejDetHer.dk finde et spændende lokale til jer. For eksempel kan i holde festen mellem de store søjler på Thorvaldsens Museum.


Moulin Rouge Moulin Rouge
Can-Can, letpåklædte piger, mænd i habitter og en stemning der oser af underholdning og kærlighed! Her bliver man taget tilbage til 1880’ernes Paris og får en føling af den gamle caberet.


I Moulin Rouge var der ingen der manglede noget, og det gør sig også gældende, når Moulin Rouge rykker ind til jeres fest. Her vil letpåklædte piger sørge for at champagnen er kold og ikke løber tør og på scenen vil cancandanserne svinge med benene. Den eksklusive middag vil blive serveret i den flot dekorerede sal oplyst, af flotte lysekroner og levende lys, hvilket giver den helt specielle følelse af teaterstemning.


Der kommer med sikkerhed heller ikke til at mangle underholdning. Vi kan sørge for statister, can-can dansere eller alt hvad i ønsker.


I kan holde festen i jeres egne lokaler, og LejDetHer.dk vil sørge for at dekorationen lever op til temaets storslåede stil, med store lysekroner, store stofstykker fra loftet spejle på væggene og selvfølgelig den karakteristiske mølle ude foran.


Påske Påske
Kylle, kylle, kylle… Påske er forår og det skal fejres!


Det skal gøres med det gode frokostbord som er smukt dekoreret med blomster og påskeæg, men det er også vigtigt at omgivelserne har den rette stemning.


Derfor tilbyder vi de perfekte dekorations materialer til din påskefest lige til at give dig og dine gæster forårskuller af.


Forstil jer i kommer ind i et lokale der er flot dekoreret med birkegrene, græs, træbænke, træborde, lys og flot påskebar.
Hvor de små kyllinger går sammen med det lille lam som står bag det hvide stakit og bræger, hønemor der gokker og hvor hanen står og galer foråret frem på en halmballe.


Hvor bordet er dækket som en smuk forårs eng med får og blomster, hvor du kan finde små chokolade påskeæg som påskeharen har gemt til jer, imens i skåler lystigt i årets påskebryg.


50 erne 50 erne
Tag tilbage til Rock ’n’ Rollens start, og hæng ud ved jukeboxen i dinneren. Her gælder det om at have den fedeste ”anderumpe” eller det største strutskørt.


I vil befinde jer i en cool amerikansk 50’er dinner, hvor i kan servere kæmpe milkshakes og ægte amerikaner-burgere.
I CocaCola-neonskiltes lys sætter i jer til bords i båsene i dinneren og bliver serveret af tjenere på rulleskøjter eller rigtige Pin Up Girls.


Hvis I ønsker en tur tilbage i tiden er 50’erne helt sikkert et besøg værd. Lejdether.dk har de helt rigtige rekvisitter der kan forvandle jeres kantine, festsal eller hvad I ønsker, til en autentisk amerikansk dinner så alle med sikkerhed kommer i den rette stemning. Dinneren, vinylplader, jukeboxen og amerikanerbiler udgør en scene, som var den taget ud af Grease.


LejDetHer.dk kan også være behjælpelige med at finde lokale.