Du er ikke logget ind.
Log ind - Glemt kodeord?
Se de nyeste varer her
Kurv (0)
Landergruppen

Temaer


Halloween

Halloween

Dine gæster mærker hurtigt den uhyggelige stemning, du har skabt. Foran din hoveddør hænger et kranie spøgelse, som de ikke kan undgå at støde ind i, og på døren hænger der edderkoppespind fyldt med edderkopper.


Din knirkende hoveddør åbner sig til dit hjem, som forestiller en verden hvor hekse, genfærd, edderkopper og vampyrer dominerer. I indgangen står et skelet og byder dine gæster velkomne. På deres videre vej møder de flagermus, der hænger ned fra loftet, uhyggelige krager og kraniehoveder med bevægelige kæber. Det eneste lys der er, er det dæmpende lys indefra de uhyggelige græskarhoveder, der står rundt i din stue.


Lige meget hvor dine gæster kigger hen, vil de opleve gys! I sætter jer til bords dekoreret med olielanterner, pirathoveder og kraniehoveder. Over jer hænger lyskæder med glødepære og edderkopper kravlende rundt. I er nu klar til, at Frankenstein og hans farlige monster serverer noget "U"lækkert for jer. Hvem vil du invitere til uhygge? Det kan kun blive en aften fuld af gys!


Hvad vil du ellers have med til din fest? Der er ikke det, du ikke kan finde, for at skabe en uhyggelig stemning og oplevelse for dine gæster!


Historien om Halloween Halloween fejres d. 31. oktober og er en amerikansk tradition, som vi henter inspiration fra. Traditionen kom til Danmark i slutningen af 1990’erne. Halloween betyder alle helgernes aften ”All-Hallows-Eve”. Traditionen stammer oprindeligt fra Kelterne i England, hvor de fejrede ”Samhain”, som er natten mellem d. 31. oktober og d. 1. november. Her kunne de døde vende tilbage til de levendes verden, og skræmme og lave ballade hos de levende.


Jul – Julehygge, Juleaften, Julefrokost, Julefest

Jul – Julehygge, Juleaften, Julefrokost, Julefest

Jul er = hygge! Og det er jo noget vi alle elsker! Skab den hyggeligste julestemning, så der garanteres INGEN julestress. JUL I DIT HJEM Skab dit hjem fyldt med kun god julestemning. Masser af julepynt og julelys. Lanterner med lys der står ude foran hoveddøren, lyskæder der ligger i vindueskarmen og hænger rundt på dit flotte juletræ. Små juletræer der står rundt i dit hjem. En juledekoration på spisebordet med kalenderlys. Granranker der hænger på døre, ned fra billeder på vægge, ned fra spejle og skaber hyggebelysning. Ved siden af sofaen står en kælk med gaver. Alt dette skaber bare en fantastisk julestemning! JUL MED VENNER OG FAMILIE Skab den sjoveste julefrokost og julefest! Lad familie og venner mærke den bedste julestemning længe helt ned til mindste detalje! Sæt en julekrans med lyskæde på din hoveddør og lanterner med ægte lys stående i indgangen. Dæk det hyggeligste julebord med rød og hvidternet dug, guld stjernekonfetti rundt på bordet, masser af julelys, røde servietholdere, rød/hvidternet kurve til brød og juleslik, stil en masse store julekrus på bordet og stil en vintønde ved siden af bordet med drikkevarer. FIRMAJULEFROKOST Skab den fedeste firmajulefrokost for dine medarbejdere og kolleger, så de går på juleferie med masser af julehumør! Lad dem komme ind i et lokale fyldt med julestemning, med halmballer, bænke, drinksbar med plads til øl anlæg, en anden bar med slush ice maskine. Dæk et stort bord eller flere små med jule dug og stole af guld med rødt sæde omkring. Stil flere vintønder rundt i lokalet med ølkrus og drikkevarer. Stil en masse lanterner rundt omkring med levende lys, som altid skaber hygge stemning. Top festen med en snemaskine og giv dine kolleger en overraskelse! JULEFERIEN ER NU GARANTERET SKUDT GODT I GANG


Bodega, sportsbar eller pub

Bodega, sportsbar eller pub

PERFEKT IDÉ TIL FIRMAFEST! Skab en stemning helt som I var på en rigtig bar eller pub! I træder direkte ind i fest og farver med øl bar, med øl anlæg, cocktail bar med de fedeste grønne lamper over, bar stole, brune sofaer, dartspil, plakater, øl platter. Vores kunde Flexevent har brugt dette bodega tema til firma arrangement flere gange, da medarbejderne er vilde med stemningen det skaber! GOD BYTUR PÅ ÅRETS SJOVESTE BODEGA!


Lounge

Skab den perfekte atmosfære til din næste begivenhed med udlejning af lounge møbler. Vi tilbyder en bred vifte af komfortable og stilfulde møbler, herunder lounge brikse, sofaer, puf og planter, der kan tilpasses enhver begivenhed. Kontakt os i dag for at finde de perfekte lounge møbler til din næste begivenhed.


Få inspiration til indretning af din lounge her
Mad


Dyr


Zen
Pride

Pride

Vi tilbyder et stort udvalg af farverige balloner, flag, hatte, festlige gardiner og meget mere, alt sammen med de karakteristiske regnbuefarver, der symboliserer mangfoldighed og ligestilling.


Vores festpynt er lavet af høj kvalitet og er designet til at skabe en festlig og energisk atmosfære. Uanset om du vil hænge regnbuefarvede balloner i loftet, dække bordene med regnbuefarvet dug eller give dine gæster en sjov og farverig hat at bære, har vi alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte pride-fest.


Vi tilbyder også hurtig og pålidelig levering, så du kan være sikker på at modtage dit festpynt i god tid til din fest. Og hvis du har brug for hjælp eller inspiration til at dekorere dit arrangement, er vores venlige og erfarne kundeservice-team altid klar til at hjælpe dig.


Så gør din pride-fest endnu mere festlig og farverig med vores brede udvalg af festpynt. Køb i dag og skab den perfekte atmosfære for at fejre mangfoldighed og ligestilling!


Hawaii fest

Hawaii fest

Lad dine gæster træde direkte ud på det bløde sand, hvor de har mulighed for at sidde og ligge i strandstole omgivet af store palmer og en farverig hawaiidrink i hånden under farverige parasoller.


Lad dem få farverige drinks fra slushice maskinen ved den flotteste Hawaii bar af bambus. Lav lækre softice fra en anden bar, lækker mad fra en madbod, hvor der grilles rejer, kød og frugt! I barerne hænger Sonos højtalere, der spiller den bedste sommermusik.


Byd dine gæster velkommen giv dem en blomsterkrans med videre til festen - og top det med en velkomstdrink i en kokosnød.


Skab endnu mere stemning med borde oplyst af farverige lanterner og lyskæder.


Oktoberfest - ‎Sommer i Tyrol

Oktoberfest - ‎Sommer i Tyrol

Skal du holde Oktoberfest‎ eller en tur til Tyrol for at smage på øl?

Denne tema er især velegnet til firmafester. Mændene er iklædt ”lederhosen” og kvinderne iført store skørter og fletninger. Sammen udgør de grundlaget for en sjov fest!


En klassisk fest, hvor der er lagt op til tyrolerhatte og godt humør. Scenen vil være en Bier Stube i Tyrols bjerge, hvor der vil være flot pyntet op med langborde, bænke, ternede duge og kranse i loftet.


For at få folk lidt op fra bænken kan der arrangeres stolte tyrolertraditioner som tyrolerdans til toner fra et autentisk tyrolerband, sømslagning eller ”dværgkast”.


Dette tema kan nemt afholdes i jeres virksomhed, og I vil blive overrasket over hvordan den sædvanlige kantine hurtigt vil blive omdannet til et hyggeligt festtelt på en tyrolsk bjergside.


Tyrols bjerge, langborde og ternede duge, pyntet op med langborde, bænke, ternede duge og kranse i loftet. 


Viking

Viking

Gør jer klar til at erobre fjerne kontinenter i bedste vikingestil. Mjød, horn og vikingeskibe danner rammen om en landsbyfest fra det ældgamle danske folkefærd der verden over er kendt som The Great Danes - vikingerne.

Fællessang, fællesskål og fællesskab sætter stemningen for en mindeværdig aften med rod i ældgamle festtraditioner.

Udklædning og forskellige gimmicks er essentielle i aftenens stemning og giver også den autentiske stemning af vikingernes traditioner.

Dekorationen vil omdanne festlokalet til en vikingeborg, og maden vil selvfølgelig være over åben ild ifølge de stolte vikingetraditioner. Uden for indgangen står der store olietønder med ild, så de mindre hærdede vikinger kan holde varmen både sommer og vinter.

Al Capone

Al Capone

En aften i den store gangsters ære!

Det hele emmer af 1920 erne og den tids spænding og dramatik. I smugkroen er stemningen stilet, men afslappet. Her er der ingen der skal kigge sig overskulderen efter rivaler, eller endnu værre Politiet!

Gæsterne ankommer som fx gangsters eller frække piger og træder ind i en verden, hvor festhumøret er helt i top.

Spil i vores kasino, nyd en dans fra cancan pigerne eller få taget dit billede foran en baggrund der emmer af 1920 erne.

Studio 54

Studio 54

Oplev den eksklusive stemning når vi lukker dørene op til Studio 54 tema med masser af musik, dans, og underholdning. Vi gør alt hvad vi kan for at skabe den eksklusive stemning fra datidens berømte Studio 54 med lys og lyd, den karakteristiske ”Man on the Moon with a Cocaine Spoon”, rød løber, luksusbar og hvad der ellers hører til. Når man først kommer ind i lokalet - der er overdådigt indrettet - og mærker den følelse der kommer af hele setuppet, vil man ikke være et sekund i tvivl om at denne aften vil blive uforglemmelig.


James Bond

James Bond

Vi har alt ustyret til 007-fest. Ring til os og få et godt oplæg til dit næste James Bond tema fest.


Safari

Safari

Tag på safari i Afrika til firmafesten og se de vilde dyr - alt lige fra aber til zebraer. Tag kollegaerne i hænderne og spring ud i et eventyr I sent vil glemme, hvis i vælger at holde firmafest i Afrika s vilde univers! Dans natten lang til lyden af vilde bongo trommer og farlige løve brøl i det fjerne. Slap helt af i baren imens de indfødte serverer kolde drinks og ristede græshopper. Sæt jer under et mosquito-net i loungen og få jer en hyggesnak i skæret fra olielanternerne og slap helt af imens de indfødte holder de vilde dyr væk og serverer lækre drinks. Gå fra tør savanne til frodig jungle når I går gennem Afrika s vilde natur og smag afrikansk inspireret mad i buffeten. Opfordrer gerne dine kollegaer til at klæde sig ud med tropehat, farverige lange gevandter eller sort maling i ansigtet - det gør festen mere sjov og mere realistisk. Vi kan også være behjælpelige med anskaffelse af udklædning, så kan alle få en tropehat på i indgangen. TIP! Arrangerer en skattejagt til firmafesten, det giver lidt sjov og ballade samt muligheden for at ryste medarbejderene lidt bedre sammen. Lej en Fest-fotograf til at tage sjove billeder hele aftenen, så ingen minder går tabt!


Green Sensation

Green Sensation

Green Sensation er en spændende og anderledes fest hvor alt bliver grønt!


Der er med sikkerhed masser af ”wow-effekt” når lasershowet går i gang og musikken spiller. Der er lagt op til en fest med fart over feltet, hvor alt vil passe til det grønne, lige fra mad og drikke til underholdning og lys.


Dette tema vil også egne sig godt som en overraskelse til ”after party”. Når den formelle fest er overstået, og dansen skal i gang, kan hele festen forvandle sig til én stor grøn fest.


Mexico

Mexico

Tag en tur til Mexicos varme og indånd ørkenluften, mens der bliver lavet magaritas i baren. Nyd skyggen under sombreroen mens en mariachi spiller i cantinaens gård.


Mens I nyder musikken og ser på flamencodanserne optræde, vil der blive gjort klar til en overdådig mexicansk middag. Der vil hverken mangle mad, coronaer eller magaritas.


Mariachibandet vil bagefter spille op og flamencoundervisningen vil give festen et sjovt indslag. Der vil også være god mulighed for at slappe af i Gringobaren, der vil være hyggelig belyst med kulørte lamper og kaktusser, flag, pistoler og krudttønder vil skabe den helt rigtige stemning, så alle vil få en sjov oplevelse.


Helte vs. Skurke

Helte vs. Skurke

Dette tema lægger op til en rigtig hyggelig aften med en stemning der simrer af spænding og eventyr.


Og til at lægge den rigtige stemning: en dekoration af f.eks. olietønder, bomber, våben, guld og pengekuffert. Og til underholdning kunne man f.eks. vælge en eller flere stuntmænd.


Man kan også vælge at vælge temaet ud fra en specifik film eller tegneserie og derud fra opbygge dekorationen op omkring det der vælges.


Alice I Eventyrland

Alice I Eventyrland

Vil du holde fest med Alice i Eventyrland? Så har vi de helt rigtige rekvisitter til din fest! Forestil dig et eventyrland, hvor bordene er dekoreret med kunstgræs som et landskab, hvor chokolade fontæner stikker op af græsset som springvand, og der gror ting du kan spise på træer og buske. Hvor maden ikke er, hvad den ligner, og der er små og store døre overalt, og stier der fører jer alle eller ingen steder hen... Der er også et te-selskab i loftet med kaffekander der aldrig bliver tomme. Lyder det fjollet? Velkommen til Eventyrland…


Gyser

Gyser

Kan du lide gys og forskrækkelse på højeste plan?


Du får skreget lungerne ud hvis du vælger at holde fest i gyserens tegn!


Her er ingen kære mor når du og dine gæster selv står midt i en rigtig gyserfilm. Gå ind i mørket og få en oplevelse i sent vil glemme når i hører klamme åndedrag som vil få nakkehårende til at rejse sig.


Få den forbandede bartender til at mikse dig en cocktail hvis du ellers overlever efter du har spist mad fra onskabens køkken!


Tør du at gå der hen forbi den lille pige i brønden hvis skrig er smertefulde og uendelige og den sindsyge videnskabsmand skoven der laver umenneskelige forsøg med alt hvad der har en puls... Her er ingen remote control...


Sørøver

Sørøver

Split dine bremssejl og slå dig løs i ægte sørøverstil! Rom, papegøjer, træben, sørøverviser og skattejagt er rammerne for en rigtig sørøverfest.


Der kan også lægges sand ud på gulvet, lave sandområder eller filt gulv for at få det mere virkeligt.


Der arrangeres en skattejagt fyldt med fælder og opgaver, hvor du enten er med eller mod dine venner og kollegaer.


Efterfølgende kunne der blive spillet op til sørøverbal med dans på bordene og rom i glassene (børn vil nok foretrække æblemost).


Et smukt sceneri kunne sørge for at aftenen bliver en uforglemmelig oplevelse med masser af minder du kan tage med hjem til skattekisten.


SÅÅ SKÅL I SKURET SKIPPER!!


Det ydre rum

Det ydre rum

Houston, we have a problem


Dette tema er et sjovt og anderledes valg hvis du står og skal arrangere firmafest, og dine kollegaer vil helt sikkert finde det sjovt og interessant!


Der vil være rum bar hvor du kan få shaket rumdrinks af et personale der er klædt ud som rigtige rumvæsner!


Sæt jer på rumbasen (lougen) mellem raketterne og få en rumsnack og en god sludder med kollegaerne.


Tror du der findes rumvæsner? Gå på opdagelse til festen og find spændende rum facts der er rundt omkring i lokalet.


Der vil være afspærrede udstillings områder med fodspor og andre spændene ting fra aliens!!


Bordene vil være flot dekoreret med inspiration fra det ydre rum. Gå op i buffeten og smag ægte rum-mad og dans natten lang til god musik og fedt disko laser lys!


Hvis det ønskes kan der arrangeres sjov underholdning.


Klæd jer gerne ud hjemmefra som aliens, astronauter eller rum krigere eller få tildelt nogle rekvisitter i indgangen. Det gør festen sjovere og langt festligere…


Til denne fest vil vægge og loft blive dekoreret med sort stof og banner med rum tryk. Der vil være mulighed for aktiviteter inspireret af det ydre rum! Det vil være mulig at se satellitter og stjerner i loftet.


Casino

Casino

Oplev et rigtig Casino. Oplev det omtalt og meget populære og sociale casino- eller poker event til Jeres næste firmaarrangement eller firmaevent? Et casino event henvender sig til begge køn og alle aldersklasser. Vælg dette tema til jeres næste firmafest og lad os skabe de rette rammer. Vi skaber et unikt univers med engagement og spænding. CasinoOplevelser er Danmarks eksklusive leverandør inden for casino- og poker-events. Vores koncepter dækker alt, hvad der skal til for at opbygge et casino. Vi lever bord, møbler rødløber bar og alt andet i skal bruge. Vores servicemindede dealer har mange års erfaring og garanterer optimal en casino-oplevelse – hver gang. Er også ideelt som del af en temafest eller privatarrangement hvor der skal være stil over festen. LejDetHer.dk har alt til jeres næste event og vi lever i hele landet.


Nytår

Nytår

Nytåret er årets store fest, og det skal fejres med manér!

Det er der vi sammen med familie og venner snakker om året der gik, og ikke mindst ønsker alle held og lykke i året der kommer.

Hvor vi laver nytårsforsæt og spiser godt mad og skåler champagne, så derfor er det vigtigt vi har de rigtige omgivelser når nytåret banker på.


Mormor

Mormor

Savner du mormor ? Hvorfor ikke holde firmafesten i mormors ånd? Sid i hendes stue og spis alle de gode gammeldags retter hun altid diskede op med? Giv dine gæster en anderledes og varm oplevelse når de træder ind i et rum der er til ære for alle de kære mormødre vi alle elskede så højt! Få en buffet med alt det vi husker fra barndommen som gammeldags oksesteg, frikadeller, småkager og æblekage! Baren kan være inspireret af gammeldags drinks som var fremme da mormor var ung, og dans løs natten lang til musik der hittede da hun var ung! lokalet vil være dekoreret så det er som at gå igennem hendes generation! Gå fra baren hvor hun hang ud som ung, til hendes hyggelige stue med mønstrede tapeter og pyntepuder! Lej sjove mormor lege som kun LanderGruppen kan arrange dem! Og sidst med ikke mindst klæd jer ud som i husker hende hver især, endten som hun så ud som ældre eller da hun var pur ung! TIP! Lav rollator løb med forhindringer og kage konkurrence om hvem der kan lave den flotteste, største eller mest velsmagende mormorkage. Du kan også lave kage løb. hvem kan hurtigst komme igennem forhindrings banen med en lagkage på hovedet ?? Dette tema er meget unikt, og vil helt sikkert give alle et helt specielt indtryk som de vil huske for altid!


Stribet tema

Stribet tema

Striber, Striber, Striber! De findes i alle former og farver! Hvorfor ikke holde firmafest hvor alt er stribet? Forestil dig at du og dine kollegaer møde op til et lokale hvor gulv, vægge, loft, borddækning og stole er stribet! Opfordre gæsterne til at tage striber på, enten en bluse, sko eller det hele! Sæt jer til bords og bliv endnu mere overrasket når i ser at striberne også har ramt maden i buffeten! Få en sjov og meget anderledes Firmafest med dette tema, og få en stribet oplevelse for livet!


Cirkus

Cirkus

Hop ind i den gøglede cirkusverden. Her bliver der ikke sparet på underholdningen når klovnerne gøgler, sværdslugeren sluger sværd og tryllekunstneren hiver kaniner op af hatten.


Når I er blevet vist til jeres pladser, og cirkusdirektøren har budt velkommen vil maden blive serveret og forestillingen går i gang.. Artister vil svinge sig i loftet eller gå på line hen over bordene!!!


Det er bare om at holde på glas og tallerkner når klovnerne gør deres entre. Det går vildt for sig!


Hvis det er underholdning man går efter, er cirkustemaet et godt valg. Her vil være noget for en hver smag, og det vil give en spændende og anderledes oplevelse.


I lokalet vil der være en flot manege, hvor i vil være placeret rundt om, så alle kan nyde underholdningen. Der vil være den rigtige cirkusduft, af hø, savsmuld og popcorn.
Manegen vil efter ”forestillingen” blive omdannet til dansegulv og cirkusbandet spiller op resten af festen.
Der vil være sjovt dekoreret med halmballer, kulørte lamper og teltdug. Ingen vil være i tvivl om at de er i cirkus.


Top Gun

Top Gun

Få chancen for at være Maverick, Iceman eller Charlie for en aften. Til en Top Gun-fest får du lov til at være verdens bedste ”dog fighter”.


Hold festen i Top Gun baren eller i flyhangaren. En ting er sikker; der kommer ikke til at mangle aktion til denne fest: Så træk i flyverdragten og ifør dig dine aviatorbriller og sæt dig til bords ved siden af brændstoftønderne og F-16 flyet og nyd en ærkeamerikansk middag, med Budweiser og burgere. Flymekanikerne sørger for at du ikke løber tør for noget.


Mens den californiske sol går ned er der gang i den i baren, men som i filmen må man aldrig tage det roligt. Der kommer måske en MIG-Fighter efter jer.


Hvis I ønsker at rører jer lidt, kan i prøve jeres talenter på beach volley banen.


Denne fest er aldrig set før, LejDetHer.dk har rekvisitterne der gør at jeres lokale bliver forvandlet til en autentisk hangar med brændstoftønder, tjenere i flyverdragter, landingsbanelys!


60 erne

60 erne

Atomkraft, Nej Tak og Peace, Love And Harmony. Hold festen som de gjorde det i 60 erne. Føl dig fri som på Woodstock og ifør dig din parkacoat og batikfarvede skjorte. Her svinger the good hippie vibes og der er plads til alle til denne fest. Hvad enten det er politik eller musik er 60 erne ikke til at komme uden om, så inspiration er der masser af. Lav jeres næste firmafest til Woodstock Festival og oplev eller genoplev 60 er stemningen. Musikken og kærligheden er i centrum og alle vil med sikkerhed hygge sig til denne fest. Festen kan nemt holdes i egne lokaler, hvor vi vil sørge for at dekorationen, lys og lyd bringer folk tilbage. Lokalet kan for eksempel arrangeres med græs på gulvet så hele festen bliver én stor sit-in. Røgelse og musik sætter sanserne i gang og gør stemningen afslappet og sjov. Til scenen er der meget musik at vælge i mellem. For eksempel kan et Rolling Stones eller The Beatles-kopiband spille stemningen op.Western

Western

Tag turen tilbage til The Wild West! Her vil der være mulighed for at udfordre sin indre cowboy, og forsøge sig med skydning, lassokast eller rodeo.


Når man har parkeret hesten udenfor, og går gennem saloons svingdøre, vil man med det samme føle den autentiske westernstemning. Ragtime-musikken spiller og man kan tage sig en ”firewater” i baren, inden saloonens cowboys og cowgirls servere middagen, ”Ribs and Corn” naturligvis.


Under middagen vil CanCan-pigerne underholde, pas dog på med at komme i mellem 2 cowboys der kæmper om den samme kvinde. Det kan ende i et mægtigt saloonslagsmål, hvor kaktusser, borde og cowboys vil flyve gennem luften!


Aftenen vil også byde på gambling i ægte cowboyånd. Sving cowboystøvler på saloonens dansegulv eller hyg dig i den autentiske bar.


I The Wild West var revolveren en cowboys bedste ven, og han tøvede ikke med at bruge den. Test dine skydeevner ved daggry, eller se om du kan tæmme rodeotyren.


Omdan jeres festlokale til en western saloon med en stor bar, whiskyflasker, borde til gambling pistoler og levende lys. Alt hvad der skal til for i føler jer tilbage i Det Gamle Vesten. Der kan også arrangeres statister der laver saloon-slagsmål, dansere der danser can can og meget mere.


Barudstyr

Her finder du alt hvad du skal bruge for at lave den bedste bar til jeres firmafest eller event.

Lej køleskab til årets sommerfest i firmaet så der der altid er kolde drikke.

Lej en Slush Ice Maskine til børnefødselsdagen eller sæt den op i fimraget mid i sommerferie for at friske dine medarbejder lidt op.

Vi tilbyder alt til jeres barløsning. Mangler på tjener eller bartender så har dem.

Ring til os eller hop lidt rundt her p LejDetHer.dk vi har 15 år erfaring i hele landet med at servicere virksomheder og privat.


Gladiator

Gladiator

Prøv kræfter som gladiatorerne i det gamle Rom, giv den et forsøg som Cæsar eller få mulighed for at føle jer som adelige romere.


Iklædt togaer og laurbærkranse, vil i kunne blive opvartet af tjenestefolkene, og de vil sørge for at der er rigeligt med vin og druer.


LejDetHer.dk vil sørge for dekoration og rekvisitter, så i får en fest der oser af guddommelighed.


I skal bare finde fantasien frem og nyde festen blandt gladiatorer, stridsvogne og flotte søjler.


Omdan jeres lokale til Coloseum eller lad LejDetHer.dk finde et spændende lokale til jer. For eksempel kan i holde festen mellem de store søjler på Thorvaldsens Museum.


Afterski

Afterski

Hold afterski temafest i firmaet vi har alt du skal bruge for en vellykket aften. Lej træhytte ski og køb kunstig sne.


Moulin Rouge

Moulin Rouge

Can-Can, letpåklædte piger, mænd i habitter og en stemning der oser af underholdning og kærlighed! Her bliver man taget tilbage til 1880’ernes Paris og får en føling af den gamle caberet.


I Moulin Rouge var der ingen der manglede noget, og det gør sig også gældende, når Moulin Rouge rykker ind til jeres fest. Her vil letpåklædte piger sørge for at champagnen er kold og ikke løber tør og på scenen vil cancandanserne svinge med benene. Den eksklusive middag vil blive serveret i den flot dekorerede sal oplyst, af flotte lysekroner og levende lys, hvilket giver den helt specielle følelse af teaterstemning.


Der kommer med sikkerhed heller ikke til at mangle underholdning. Vi kan sørge for statister, can-can dansere eller alt hvad i ønsker.


I kan holde festen i jeres egne lokaler, og LejDetHer.dk vil sørge for at dekorationen lever op til temaets storslåede stil, med store lysekroner, store stofstykker fra loftet spejle på væggene og selvfølgelig den karakteristiske mølle ude foran.


Påske

Påske

PÅSKEFROKOST, PÅSKEBRUNCH, PÅSKEMIDDAG, ÆGGEJAGT OG ÆGGETRIL


Forstil dig, at dine gæster kommer ind i et lokale flot dekoreret med træbænke, træborde med lys og en påskebar stående på græs med birkegrene og smukke påskeliljer omkring jer. Hanen står og galer i indgangen på en halmballe, og de små kyllinger, lam og høns går rundt i lokalet.


Dit påskebord er som en smuk forårseng, dekoreret med en grøn og hvid ternet dug, med farverige lysestager, smukke blomster og chokoladepåskeæg i de flotteste påskefarver, som påskeharen har gemt rundt på bordet. Så er der da dømt påske -og forårs stemning, og du er sammen med familie og venner klar til at skåle påsken i gang med påskebryg og påskemad!


Vil du have lidt info om påsken til dine gæster?


Vi fejrer påske for at minde Jesus korsfæstelse og fejre hans genopstandelse. Oprindeligt kommer påsken fra den jødiske fest ”Pesach”, en jødisk fejring af udvandringen fra Egypten og slaveriet under den egyptiske Farao. Palmesøndag: Markerer begyndelsen før påsken. Skærtorsdag: Jesus spiser det sidste måltid med sine disciple. Langfredag: Jesus bliver korsfæstet. Påskedag: Jesus genopstår. 2. Påskedag: Fejringen af Jesus opstandelse fortsætter endnu en dag.


50 erne

50 erne

Tag tilbage til Rock ’n’ Rollens start, og hæng ud ved jukeboxen i dinneren. Her gælder det om at have den fedeste ”anderumpe” eller det største strutskørt.


I vil befinde jer i en cool amerikansk 50’er dinner, hvor i kan servere kæmpe milkshakes og ægte amerikaner-burgere. I CocaCola-neonskiltes lys sætter i jer til bords i båsene i dinneren og bliver serveret af tjenere på rulleskøjter eller rigtige Pin Up Girls.


Hvis I ønsker en tur tilbage i tiden er 50’erne helt sikkert et besøg værd. Lejdether.dk har de helt rigtige rekvisitter der kan forvandle jeres kantine, festsal eller hvad I ønsker, til en autentisk amerikansk dinner så alle med sikkerhed kommer i den rette stemning. Dinneren, vinylplader, jukeboxen og amerikanerbiler udgør en scene, som var den taget ud af Grease.


LejDetHer.dk kan også være behjælpelige med at finde lokale.