Du er ikke logget ind.
Log ind - Glemt kodeord?
Se de nyeste varer her
Kurv (0)
Landergruppen
Firmafest i Hawaii tema

Tilbage

LejDetHer.dk har i weekenden i samarbejde med LanderGruppen lagt dekorations udstyr til en firmafest for 125 pers. som skulle holdes i Hawaii tema, og takket være solen som bagte på teltet, var den varme topiske stemning der også.

Medarbejderne ankom og fik hawaiikranse på i indgangen og iskold velkomst drink serveret i en frisk kokosnød med paraply og sugerør af hula hula piger.

Teltet var godt pyntet op med bambus, bannere og kulørte lamper fra LejDetHer.dk, og sandet på gulvet gav en lyst til at smide skoene og danse rundt til musikken, som der bestemt ikke var nogen der klagede over!
Maden til firmafesten var Hawaii inspireret med ananas salater og lækre kødspyd tilberedt over grill.

De unge surfer ”dudes” i bar overkrop mixede lækre drinks bag baren og serverede dem i cocktailglas i mens de rockede med til musikken, og slush ice maskinen som var med ananas og Malibu var et kæmpe hit!

Bordene var inspireret af Hawaiis smukke sandstrande, klare vand og eksotiske dyr, og imens medarbejderne til firmafesten sad og nød den lækre mad, sørgede hula hula pigerne for at der ikke manglede hverken vand eller vin på bordene.

Stemningen, varmen og musikken gjorde det nemt at drømme sig væk til Hawaii smukke land, og alle så ud til at have en fantastisk aften i selskab med kolde drinks og gode kollegaer.